godziny

Poniedziałek – Piątek: 7.00 – 19.00
Sobota: 8.00 – 15.00

zamowienia

zamowienia@dietapremium.pl

telefon 22 257 86 26 telefon

+48 666 874 641

http://www.finasteriderx.net/
PLEN

Dieta Montignaca

dieta montignaca

 

Dieta Montignaca nie wymaga nazbyt skrupulatnego liczenia kalorii. Jest najważniejszym założeniem jest taki dobór pokarmów, by nie powodowały zbytniego podwyższenia poziomu glukozy we krwi. Tak więc w kompozycji posiłków najważniejszym parametrem jest indeks glikemiczny – IG.
Wszystkie przygotowywane przez nas posiłki złożone są z pokarmów o niskim IG (wybrane rodzaje mięsa, warzywa i owoce). Wprawdzie w tym wypadku odchudzanie przebiega nieco wolniej, bo zwykle oznacza spadek wagi o ok. 0,5 kg tygodniowo, to jednak dieta daje bardzo trwałe efekty. Znakomicie chroni przed cukrzycą i daje energię na cały dzień.

 

Sprawdź nasze menu

Poniedziałek

Śniadanie

MUS JABŁKOWO-JEŻYNOWY

II Śniadanie

PLACKI Z CUKINII Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Obiad

MARYNOWANA W ŚWIEŻYCH ZIOŁACH PIERŚ Z KURCZAKA Z DUSZONYM NA MAŚLE
POREM PODANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM

Podwieczorek

GRUSZKA Z GORZKĄ CZEKOLADĄ I MIGDAŁAMI

Kolacja

SZASZŁYK WARZYWNY Z GOTOWANYMI NA PARZE BROKUŁAMI

Wtorek

Śniadanie

PLACUSZKI Z MAŚLANKI Z SOSEM OWOCOWYM

II Śniadanie

SEREK WIEJSKI Z RZODKIEWKĄ, JAJKIEM, OGÓRKIEM, CEBULĄ I KOPERKIEM

Obiad

PIECZONY FILET Z DORSZA Z GOTOWANYMI WARZYWAMI I MIESZANKĄ SAŁAT Z SOSEM OGRODOWYM

Podwieczorek

CIASTO CUKINIOWO-KAWOWE

Kolacja

CURRY Z SOCZEWICĄ I PIECZARKAMI PODANE Z BRĄZOWYM RYŻEM

Środa

Śniadanie

PLASTERKI GRILLOWANEJ PIERSI Z KURCZAKA NA SAŁACIE LODOWEJ ZE ŚWIEŻYM OGÓRKIEM I MUSZTARDOWYM DRESSINGIEM

II Śniadanie

KOKTAJL MANDARYNKOWY ZE ŚWIEŻĄ MIĘTĄ

Obiad

POTRAWKA WOŁOWA PODANA Z PUREE Z KALAFIORA I SURÓWKĄ Z MARCHWI I PORA

Podwieczorek

MALINOWY DESER MASCARPONE

Kolacja

GOŁĄBKI Z SOCZEWICĄ Z SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM

Czwartek

Śniadanie

ROLADKI Z WĘDLINY DROBIOWEJ Z CZĄSTKAMI PAPRYKI PODANE Z MACĄ PEŁNOZIARNISTĄ

II Śniadanie

JABŁKO PIECZONE Z CYNAMONEM

Obiad

GULASZ Z INDYKA PO FRANCUSKU Z BROKUŁAMI I SURÓWKĄ Z MARCHWI

Podwieczorek

CAPRESE NA LIŚCIACH RUKOLI I FRYZY

Kolacja

GRZYBOWO – PIECZARKOWY PĘCZAK Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY KWASZONEJ

Piątek

Śniadanie

JAJKO FASZEROWANE PASTĄ ZIOŁOWĄ Z CZĄSTKAMI POMIDORA Z KIEŁKAMI LUCERNY

II Śniadanie

SEREK WIEJSKI ZE ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI I KIEŁKAMI RZODKIEWKI

Obiad

PIECZONY FILET Z SOLI PODANY Z PUREE Z BIAŁEJ FASOLI I MUSZTARDOWĄ SURÓWKĄ Z SELERA

Podwieczorek

SOCZEWICA PO INDYJSKU Z GOTOWANYMI WARZYWAMI

Kolacja

ORIENTALNE RISOTTO

Sobota

Śniadanie

KAKAOWY KREM TWAROGOWY Z PLASTERKIEM POMARAŃCZY

II Śniadanie

ROLADKI Z POLĘDWICY DROBIOWEJ Z PASTĄ SEROWO-OGÓRKOWĄ PODANE ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI

Obiad

LASAGNE BAKŁAŻANOWA PODANA Z GOTOWANĄ ŻÓŁTĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

Podwieczorek

PASTA RZODKIEWKOWA PODANA Z CZĄSTKAMI OGÓRKA I PIECZYWEM Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU

Kolacja

TOFU Z ZAPIEKANYMI WARZYWAMI

Niedziela

Śniadanie

PASTA Z BIAŁEJ FASOLI  Z OLIWKAMI PODANA Z CZĄSTKAMI PAPRYKI I PEŁNOZIARNISTYM PIECZYWEM CHRUPKIM

II Śniadanie

JOGURT NATURALNY Z ŻURAWINĄ

Obiad

GRILOWANY FILET INDYKA NA OSTRO PODANY Z SOSEM OGÓRKOWO-ŚMIETANOWYM
I BAKŁAŻANEM ZAPIEKANYM Z PARMEZANEM I BAZYLIOWYM PESTO

Podwieczorek

NALEŚNIKI PO AMERYKAŃSKU Z KREMEM ANANASOWYM

Kolacja

ZUPA Z SOCZEWICY PO WŁOSKU

Dieta 1000 kalorii

Dieta 1000 kalorii

Dieta 1200 kalorii

Dieta 1200 kalorii

Dieta 1500 kalorii

Dieta 1500 kalorii

Dieta 2000 kalorii

Dieta 2000 kalorii

Dieta 2800 kalorii

Dieta 2800 kalorii

Dieta Wegetariańska

Dieta Wegetariańska

Dieta dla Diabetyka

Dieta dla Diabetyka

Dieta Bezglutenowa

Dieta Bezglutenowa

Kontakt

email

ZAMÓW DIETĘ:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26
Kom. 666 87 46 41

telefon

SKONSULTUJ SIĘ Z DIETETYKIEM:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26

Zadzwoń

22 257 86 26
© Copyright 2015 by DietaPremium. Wszelkie prawa zastrzeżone.  Polityka prywatności | Regulamin dostaw
projektowanie stron www
http://www.fda-phentermine.com/