godziny

Poniedziałek – Piątek: 6.00 – 20.00
Sobota: 8.00 – 15.00
Niedziela: 14.00 – 20.00

zamowienia

zamowienia@dietapremium.pl

telefon 22 257 86 26 telefon

+48 666 874 641

PLEN

Dieta 2500 kalorii

dieta 2500 kalorii z dostawą

Dieta przeznaczona jest dla osób prowadzących aktywny tryb życia, które dążą utrzymania bądź zwiększenia masy mięśniowej. Ograniczyliśmy w tej diecie zawartość tłuszczu, więc sugerowana jest też osobom zamierzającym zredukować wagę. Podstawę menu stanowią produkty o wysokiej zawartości protein, pochodzących z produktów roślinnych oraz chudego mięsa. Zwększyliśmy również podwyższona ilość węglowodanów złożonych, których powolne wchłanianie umożliwia ustabilizowanie poziomu cukru we krwi, nawet podczas intensywnych treningów fizycznych.

 

Sprawdź przykładowe menu diety 2500 kalorii

 

Poniedziałek

Śniadanie

OMLET ZE SZPINAKIEM I POMIDORKAMI CHERRY Z SAŁATKĄ Z RUKOLI, POMIDORAMI SUSZONYMI I KULECZKAMI MOZZARELLI ORAZ ZIOŁOWYM VINEGRETTE Z GRAHAMKĄ. 

II Śniadanie

OWSIANE BATONIKI Z CHIA, SIEMIENIEM LNIANYM I SUSZONĄ ŻURAWINĄ 

Obiad

LASAGNE Z MIĘSEM Z INDYKA, Z RICOTTĄ I SOSEM POMIDOROWYM PODANA Z SAŁATKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM 

Podwieczorek

DIETETYCZNA SZARLOTKA NA SPODZIE Z KASZY KUS KUS

Kolacja

DHAL Z SOCZEWICY Z LIŚĆMI CURRY

Wtorek

Śniadanie

KAKAOWA OWSIANKA NA MLEKU SOJOWYM Z BANANEM, GRANATEM I ORZECHAMI WŁOSKIMI. JOGURT NATURALNY Z GRUSZKĄ, ZIARNAMI ORAZ RODZYNKAMI

II Śniadanie

JAJKO FASZEROWANE PASTĄ Z PIECZONEJ CZERWONEJ PAPRYKI PODANE Z CZĄSTKAMI RZODKIEWKI I CHLEBEM ŻYTNIM

Obiad

ROLADKI Z KURCZAKA Z PESTO BAZYLIOWYM I MOZZARELLĄ, PODANE Z RYŻEM Z PIECZARKAMI I SAŁATKĄ Z JARMUŻU Z JABŁKIEM I ORZECHAMI

Podwieczorek

SAŁATKA OWOCOWA Z ANANASEM, KIWI I POMELO

Kolacja

KASZOTTO Z PIERSIĄ Z INDYKA, CUKINIĄ I FASOLKĄ Z MŁODYM SZCZYPIORKIEM

Środa

Śniadanie

HUMMUS Z CZĄSTKAMI OGÓRKA PODANA Z PIECZYWEM ŻYTNIM. SZAKSZUKA Z PIECZONĄ PAPRYKĄ I FETĄ.

II Śniadanie

SPRING ROLLS Z WARZYWAMI PODANE Z SOSEM ŚLIWKOWYM

Obiad

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE Z IMBIREM, PAPRYKĄ, KIEŁKAMI FASOLI MUNG I CUKINIĄ PODANA Z RYŻEM DZIKIM I BROKUŁAMI Z ZIARNAMI SŁONECZNIKA

Podwieczorek

SERNICZEK Z BORÓWKAMI I BRZOSKWINIĄ

Kolacja

MAKARON RAZOWY Z TUŃCZYKIEM, POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I KAPARAMI PODANY Z SAŁATKĄ Z BURAKA

Czwartek

Śniadanie

ROLADKI Z POLĘDWICY ŁOSOSIOWEJ Z KAPARAMI PODANE Z CZĄSTKAMI PAPRYKI I PEŁNOZIARNISTĄ BUŁECZKĄ

II Śniadanie

MUFFINKI MARCHEWKOWE PODANE Z CZĄSTKAMI POMARAŃCZY I POMELO

Obiad

ZRAZY WOŁOWE Z OGÓRKIEM KISZONYM PODANE Z KASZĄ GRYCZANĄ I SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY

Podwieczorek

SAŁATKA Z KOMOSY RYŻOWEJ Z JARMUŻEM, PIECZONYM BATATEM I SUSZONĄ ŻURAWINĄ

Kolacja

KUKURYDZIANE PLACUSZKI PODANE Z WARZYWNYM GULASZEM

Piątek

Śniadanie

TOFUCZNICA Z KURKAMI I JARMUŻEM PODANA Z POMIDOREM I RAZOWĄ GRZANKĄ

II Śniadanie

BROWNIE Z CZERWONEJ FASOLI PODANY Z KOKTAJLEM Z MŁODEGO JĘCZMIENIA

Obiad

PIECZONY BATAT Z SOSEM TAHINI PODANY Z GRILLOWANYM SERKIEM HALLUMI ORAZ SAŁATKĄ Z BOBU, KALAREPKI, POMIDORKÓW CHERRY I ORZESZKÓW PINIOWYCH

Podwieczorek

ZUPA KREM Z BROKUŁÓW PODANA Z ZIOŁOWYMI GRZANKAMI

Kolacja

SZASZŁYKI Z ŁOSOSIA Z CUKINIĄ, ZIELONYMI SZPARAGAMI I CZERWONĄ PAPRYKĄ Z DIPEM ORZECHOWYM

Sobota

Śniadanie

NALEŚNIK Z KOKOSOWYM SERKIEM ORAZ MALINAMI. JAGLANKA Z MUSEM TRUSKAWKOWYM Z MANGO I MIGDAŁAMI

II Śniadanie

SAŁATKA Z BURAKÓW, GRANATA, ORZECHAMI WŁOSKIMI, RODZYNKAMI I OLEJEM LNIANYM

Obiad

PIERŚ Z INDYKA TERIYAKI PODANA Z BRĄZOWYM RYŻEM SMAŻONYM Z WARZYWAMI ORAZ ORIENTALNĄ SAŁATKĄ Z KIEŁKÓW I KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

Podwieczorek

DOMOWA GALARETKA Z MALIN

Kolacja

WRAPY Z WOŁOWINĄ, PAPRYKĄ, KUKURYDZĄ I PIKANTNYM SOSEM POMIDOROWYM

Niedziela

Śniadanie

PASZTET Z BATATÓW, CZARNEJ SOCZEWICY I SUSZONYCH POMIDORÓW PODANY Z KONFITURĄ Z CZERWONEJ CEBULI Z SAŁATKĄ Z RZODKIEWKI I PIECZYWEM CHRUPKIM PEŁNOZIARNISTYM

II Śniadanie

DESER WANILIOWO-AGRESTOWY NA SPODZIE Z OTRĘBÓW ŻYTNICH

Obiad

GOŁĄBKI W SOSIE GRZYBOWYM PODANY Z GOTOWANYMI ZIEMNIACZKAMI ORAZ SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY Z JABŁKIEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ

Podwieczorek

GRILLOWANE PLASTRY ANANASA Z SOSEM CYNAMONOWYM PODANE Z JOGURTEM GRECKIM Z KROPLĄ MIODU

Kolacja

SUSHI MAKI PODANE Z SAŁATKĄ Z MANGO I OGÓRKA

Kontakt

email

ZAMÓW DIETĘ:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26
Kom. 666 87 46 41

telefon

SKONSULTUJ SIĘ Z DIETETYKIEM:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26

Zadzwoń

22 257 86 26
  | Polityka prywatności | Regulamin zamówień
Kontakt: 02-691 Warszawa, ul. Obrzeżna 1a lok. 176 (mapa), NIP: 5432014626, REGON: 141960759
Nasze lokalizacje: Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Łódź | Kraków | Aglomeracja Śląska | Toruń | Bydgoszcz |
www.piwinski.com.pl