godziny

Poniedziałek – Piątek: 7.00 – 19.00
Sobota: 8.00 – 15.00

zamowienia

zamowienia@dietapremium.pl

telefon 22 257 86 26 telefon

+48 666 874 641

PLEN
http://www.finasteriderx.net/

Dieta Montignaca

Dieta montignaca z dostawą

 

Dieta Montignaca nie wymaga nazbyt skrupulatnego liczenia kalorii. Jest najważniejszym założeniem jest taki dobór pokarmów, by nie powodowały zbytniego podwyższenia poziomu glukozy we krwi. Tak więc w kompozycji posiłków najważniejszym parametrem jest indeks glikemiczny – IG.
Wszystkie przygotowywane przez nas posiłki złożone są z pokarmów o niskim IG (wybrane rodzaje mięsa, warzywa i owoce). Wprawdzie w tym wypadku odchudzanie przebiega nieco wolniej, bo zwykle oznacza spadek wagi o ok. 0,5 kg tygodniowo, to jednak dieta daje bardzo trwałe efekty. Znakomicie chroni przed cukrzycą i daje energię na cały dzień.

 

Sprawdź nasze menu

 

Poniedziałek

Śniadanie

MUS JABŁKOWO-JEŻYNOWY

II Śniadanie

PLACKI Z CUKINII Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM

Obiad

MARYNOWANA W ŚWIEŻYCH ZIOŁACH PIERŚ Z KURCZAKA Z DUSZONYM NA MAŚLE
POREM PODANA Z GRILLOWANYM BAKŁAŻANEM

Podwieczorek

GRUSZKA Z GORZKĄ CZEKOLADĄ I MIGDAŁAMI

Kolacja

SZASZŁYK WARZYWNY Z GOTOWANYMI NA PARZE BROKUŁAMI

Wtorek

Śniadanie

PLACUSZKI Z MAŚLANKI Z SOSEM OWOCOWYM

II Śniadanie

SEREK WIEJSKI Z RZODKIEWKĄ, JAJKIEM, OGÓRKIEM, CEBULĄ I KOPERKIEM

Obiad

PIECZONY FILET Z DORSZA Z GOTOWANYMI WARZYWAMI I MIESZANKĄ SAŁAT Z SOSEM OGRODOWYM

Podwieczorek

CIASTO CUKINIOWO-KAWOWE

Kolacja

CURRY Z SOCZEWICĄ I PIECZARKAMI PODANE Z BRĄZOWYM RYŻEM

Środa

Śniadanie

PLASTERKI GRILLOWANEJ PIERSI Z KURCZAKA NA SAŁACIE LODOWEJ ZE ŚWIEŻYM OGÓRKIEM I MUSZTARDOWYM DRESSINGIEM

II Śniadanie

KOKTAJL MANDARYNKOWY ZE ŚWIEŻĄ MIĘTĄ

Obiad

POTRAWKA WOŁOWA PODANA Z PUREE Z KALAFIORA I SURÓWKĄ Z MARCHWI I PORA

Podwieczorek

MALINOWY DESER MASCARPONE

Kolacja

GOŁĄBKI Z SOCZEWICĄ Z SOSEM POMIDOROWO-BAZYLIOWYM

Czwartek

Śniadanie

ROLADKI Z WĘDLINY DROBIOWEJ Z CZĄSTKAMI PAPRYKI PODANE Z MACĄ PEŁNOZIARNISTĄ

II Śniadanie

JABŁKO PIECZONE Z CYNAMONEM

Obiad

GULASZ Z INDYKA PO FRANCUSKU Z BROKUŁAMI I SURÓWKĄ Z MARCHWI

Podwieczorek

CAPRESE NA LIŚCIACH RUKOLI I FRYZY

Kolacja

GRZYBOWO – PIECZARKOWY PĘCZAK Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY KWASZONEJ

Piątek

Śniadanie

JAJKO FASZEROWANE PASTĄ ZIOŁOWĄ Z CZĄSTKAMI POMIDORA Z KIEŁKAMI LUCERNY

II Śniadanie

SEREK WIEJSKI ZE ŚWIEŻYMI ZIOŁAMI I KIEŁKAMI RZODKIEWKI

Obiad

PIECZONY FILET Z SOLI PODANY Z PUREE Z BIAŁEJ FASOLI I MUSZTARDOWĄ SURÓWKĄ Z SELERA

Podwieczorek

SOCZEWICA PO INDYJSKU Z GOTOWANYMI WARZYWAMI

Kolacja

ORIENTALNE RISOTTO

Sobota

Śniadanie

KAKAOWY KREM TWAROGOWY Z PLASTERKIEM POMARAŃCZY

II Śniadanie

ROLADKI Z POLĘDWICY DROBIOWEJ Z PASTĄ SEROWO-OGÓRKOWĄ PODANE ZE ŚWIEŻYMI WARZYWAMI

Obiad

LASAGNE BAKŁAŻANOWA PODANA Z GOTOWANĄ ŻÓŁTĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

Podwieczorek

PASTA RZODKIEWKOWA PODANA Z CZĄSTKAMI OGÓRKA I PIECZYWEM Z PEŁNEGO PRZEMIAŁU

Kolacja

TOFU Z ZAPIEKANYMI WARZYWAMI

Niedziela

Śniadanie

PASTA Z BIAŁEJ FASOLI  Z OLIWKAMI PODANA Z CZĄSTKAMI PAPRYKI I PEŁNOZIARNISTYM PIECZYWEM CHRUPKIM

II Śniadanie

JOGURT NATURALNY Z ŻURAWINĄ

Obiad

GRILOWANY FILET INDYKA NA OSTRO PODANY Z SOSEM OGÓRKOWO-ŚMIETANOWYM
I BAKŁAŻANEM ZAPIEKANYM Z PARMEZANEM I BAZYLIOWYM PESTO

Podwieczorek

NALEŚNIKI PO AMERYKAŃSKU Z KREMEM ANANASOWYM

Kolacja

ZUPA Z SOCZEWICY PO WŁOSKU

Kontakt

email

ZAMÓW DIETĘ:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26
Kom. 666 87 46 41

telefon

SKONSULTUJ SIĘ Z DIETETYKIEM:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 86 26

Zadzwoń

22 257 86 26
© Copyright 2015 by DietaPremium. Wszelkie prawa zastrzeżone.  | Polityka prywatności | Regulamin dostaw
Dane firmy: 02-691 Warszawa, ul. Obrzeżna 1a lok. 176, NIP: 5432014626, REGON: 141960759
Nasze lokalizacje: Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Łódź | Kraków | Aglomeracja Śląska |
www.piwinski.com.pl