godziny

Poniedziałek – Piątek: 6.00 – 20.00
Sobota: 8.00 – 15.00
Niedziela: 14.00 – 20.00

zamowienia

zamowienia@dietapremium.pl

telefon 22 257 POKAŻ NUMER telefon +48 666 POKAŻ NUMER
PLEN

Dieta 1800 kalorii

Dieta pudełkowa 1500 kalorii

Dieta 1800 kcal jest jedną z naszych zbilansowanych diet. Zalecana jest przede wszystkim kobietom i mężczyznom aktywnym fizycznie lub chcącym utrzymać swoją odealną sylwetkę. Jak wszsystkie nasze diety niskokaloryczne także i 1800 kcal jest odpowiednio zbilansowana, by codziennie dostarczać wszystkie wymagane skąłdniki odżywcze a jednocześnie zapewnić konkretnie określoną dawkę kalorii.

 

 

 

Sprawdź przykładowe menu diety 1800 kalorii

 

Poniedziałek

Śniadanie

CHRUPKIE TARTINKI Z JAJKIEM , POLĘDWICĄ DROBIOWĄ I ŚMIETANKOWYM SERKIEM UŁOŻONE NA LIŚCIACH ZIELONEJ RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI

II Śniadanie

DELIKATNA PASTA Z SERKA HOMOGENIZOWANEGO Z CZĄSTKAMI ŚWIEŻEJ GRUSZKI I ZŁOCISTYMI BISZKOPTAMI

Obiad

PIECZONA PIERŚ Z KURCZAKA NA WARZYWACH W CHRUPIĄCYM CIEŚCIE Z CIECIORKI W SOSIE INDYJSKIM Z KASZĄ GRYCZANĄ

Podwieczorek

ZŁOCISTE PLACUSZKI ZIEMNIACZANO-POROWE Z PLASTERKIEM WĘDZONEGO ŁOSOSIA I SOSEM KOPERKOWYM 

Kolacja

KRUCHA SAŁATA, DELIKATNY POMIDOR I OGÓREK, SER GRECKI ORAZ ZIELONE OLIWKI, PAPRYKA I CZERWONA CEBULA PODANA Z AROMATYCZNYM SOSEM CZOSNKOWYM

Wtorek

Śniadanie

AKSAMITNA PASTA Z CIECIORKI PODANA Z DOMOWYM PEŁNOZIARNISTYM CHLEBKIEM PITA I OLIWKAMI

II Śniadanie

KOSTKI TWAROŻKU Z SUSZONĄ MORELĄ OPRÓSZONE ZARODKAMI PSZENNYMI

Obiad

MAKARON SPAGHETTI Z TRADYCYJNYM BOLOŃSKIM SOSEM Z SOCZYSTYCH POMIDORKÓW, CZOSNKU I ŚWIEŻYCH WARZYW PODANY Z MIKSEM SAŁAT Z ZIOŁOWYM VINEGRETTE

Podwieczorek

GĘSTY MUS BANANOWY ZE SZCZYPTĄ KANDYZOWANEJ POMARAŃCZY

Kolacja

SAŁATA CEZAR Z PLASTERKAMI PIECZONEGO KURCZAKA I PLASTERKAMI PARMEZANU

Środa

Śniadanie

DOMOWY PIECZONY SCHAB Z KREMOWYM SERKIEM CHRZANOWYM PODANY Z PIECZYWEM PEŁNOZIARNISTYM ZE SŁONECZNIKIEM I MINI SAŁATKĄ JARZYNOWĄ

II Śniadanie

MLECZNY KOKTAJL JAGODOWO - JEŻYNOWY

Obiad

ROLADA Z INDYKA Z SOSEM BESZAMELOWYM, ŚWIEŻĄ NATKĄ PIETRUSZKI I AROMATYCZNYMI ZIOŁAMI PODANA Z BURACZKAMI ORAZ KOLOROWĄ KASZĄ QUINOA I SOCZEWICĄ

Podwieczorek

PUSZYSTY JOGURT O SMAKU IMBIROWEJ POMARAŃCZY

Kolacja

SAJGONKI WARZYWNE W PAPIERZE RYŻOWYM Z SOSEM ORIENTALNYM

Czwartek

Śniadanie

ZŁOCISTA JAJECZNICA Z ZIELONYM SZCZYPIORKIEM PODANA Z DROBNYMI CZĄSTKAMI RZODKIEWKI I ZARUMIENIONĄ CIABATKĄ Z PAPRYKĄ

II Śniadanie

AKSAMITNY JOGURT GRECKI Z SUSZONĄ MORELĄ POSYPANY PESTKAMI DYNI

Obiad

PULPECIKI WOŁOWE W SOSIE KOPERKOWYM PODANE Z DELIKATNĄ ORZECHOWĄ RUKOLĄ, CZARNYMI OLIWKAMI I PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI Z PUREE Z BIAŁYCH WARZYW

Podwieczorek

PUSZYSTE BISZKOPTOWE CIASTKO MUŚNIĘTE GORZKĄ CZEKOLADĄ

Kolacja

PASZTET ZIEMNIACZANO-WARZYWNY Z ORZECHAMI PODANY Z LEŚNYMI GRZYBKAMI W DELIKATNEJ ŚMIETANCE

Piątek

Śniadanie

OWSIANKA Z TRUSKAWKAMI, MANGO ORAZ PRAŻONYMI MIGDAŁAMI

II Śniadanie

KAKAOWY SEREK WIEJSKI Z ŁYŻECZKĄ ZŁOCISTEGO MIODU I FILECIKIEM Z POMARAŃCZY

Obiad

SOCZYSTY SZASZŁYK Z PIECZONYCH FILETÓW Z SOLI Z CUKINIĄ I WARZYWAMI PODANY Z MIKSEM SAŁAT Z DRESSINGIEM BALSAMICZNYM I SUSZONYMI POMIDORAMI

Podwieczorek

AMARANTUSOWE PLACUSZKI PODANE Z PIECZONYMI BANANAMI I ORZECHAMI WŁOSKIMI 

Kolacja

BABECZKI Z KRUCHEGO CIASTA WYPEŁNIONE GRILLOWANYMI WARZYWAMI ZAPIEKANE Z AROMATYCZNYM PESTO BAZYLIOWYM

Sobota

Śniadanie

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ PIECZARKOWO-BROKUŁOWĄ Z GRAHAMKĄ I PLASTERKAMI OGÓRKA MAŁOSOLNEGO

II Śniadanie

WAFELKI RYŻOWO-GRYCZANE Z GUACAMOLE ORAZ SMAKOWITĄ SALSĄ POMIDOROWĄ

Obiad

GULASZ WOŁOWY Z WARZYWAMI PODANY Z PEŁNOZIARNISTYM MAKARONEM I PACHNĄCĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ OPRÓSZONĄ KOLOROWYM SEZAMEM

Podwieczorek

DELIKATNY JOGURT JABŁKOWY Z NUTKĄ MIĘTY OPRÓSZONY WIÓRKAMI

Kolacja

GRILLOWANE WARZYWA W TOWARZYSTWIE CHRUPIĄCYCH SAŁAT, RUKOLI I KRĄŻKÓW CZERWONEJ CEBULI PODANE Z SOSEM VINEGRETTE

Niedziela

Śniadanie

PLASTERKI KOLOROWEJ PAPRYKI Z KIEŁKAMI LUCERNY PODANE Z ROLADKAMI PIECZONEJ POLĘDWICY

II Śniadanie

AROMATYCZNY NALEŚNIK Z PŁATKÓW OWSIANYCH Z PUSZYSTYM KREMEM Z SERKA HOMOGENIZOWANEGO

Obiad

ORIENTALNE ZIELONE CURRY Z KURCZAKIEM, BAMBUSEM, WARZYWAMI, MLECZKIEM KOKOSOWYM I MAKARONEM RYŻOWYM

Podwieczorek

PEŁNOZIARNISTE GRZANKI LEKKO ZANURZONE W DELIKATNYM KREMIE Z KALAFIORA

Kolacja

ŚWIEŻA SAŁATA RZYMSKA Z MŁODZIUTKĄ DYMKĄ, PLASTERKAMI GRUSZKI, WĘDZONYM INDYKIEM, CHRUPIĄCYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I DRESSINGIEM LIMONKOWYM

Kontakt

email

ZAMÓW DIETĘ:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 POKAŻ NUMER
+48 666 POKAŻ NUMER

telefon

SKONSULTUJ SIĘ Z DIETETYKIEM:
zamowienia@dietapremium.pl
Tel. (22) 257 POKAŻ NUMER

Zadzwoń

22 257 86 26
  | Polityka prywatności | Regulamin zamówień
Kontakt: 02-691 Warszawa, ul. Obrzeżna 1a lok. 176 (mapa), NIP: 5432014626, REGON: 141960759
Nasze lokalizacje: Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Łódź | Kraków | Aglomeracja Śląska | Toruń | Bydgoszcz |
www.piwinski.com.pl